Toggle Navigation
CEFF
Certified E-Friendly Food
Potraviny a doplňky stravy bez zbytečné chemie
Česky
Česky
English
Slovensky
Românesc
Polski
Úvod
Napsali o nás
Aktuality
Spolupracující odborníci
Partneři
O projektu
O projektu
Jsem výrobce
Jsem spotřebitel
Logo CEFF
Otázky
Potraviny a doplňky stravy
Certifikované výrobky
Certifikované restaurace
Certifikované společnosti
Éčka
Seznam éček
Kategorie éček
CEFF éčka
CEFF pro školy
Zdravé trendy
Vzdělávání
O projektu
Přednášky a certifikované kurzy
Kontakt
Kontakt
O nás
EN
Otázky
Domů
O projektu
Otázky
Proč se projekt nezaměřuje na škodlivá a neškodlivá Éčka?
Kdo určil pravidla projektu?
Která Éčka nesmějí potraviny s logem CEFF obsahovat?
Jsou Éčka škodlivá?
Je projekt přípraven pod záštitou konkrétního výrobce?
Kteří výrobci se do projektu již zapojili?
Proč kupovat potraviny s logem CEFF a jak tyto potraviny poznáme?
Na základě čeho je logo CEFF potravinám udělováno?
Pod jakými E-kódy se skrývají konzervanty, umělá barviva, sladidla a glutamáty?
Sleduje CEFF pouze technologicky přidávaná éčka?
Mohou BIO potraviny obsahovat éčka?
Co znamená pojem ADI?
Jaká je historie éček?
Co je Stévie sladká (Stevia rebaudiana Bertoni), stevia či také sladká tráva neboli E 960?