Vážíme si vašeho soukromí

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami.

Nastavení
Odmítnout vše
Přijmout vše
Nezbytné/funkční

Jedná se o nezbytné cookies, bez kterých by nebylo možné stránky reálně provozovat. Zahrnují např. cookies pro ukládání zvolených nastavení či zapamatování přihlášení.

Vždy aktivní

Analytické

Tyto cookies se používají k měření a analýze návštěvnosti našich webových stránek (množství návštěvníků, zobrazené stránky, průměrná doba prohlížení atd.). Souhlasem nám umožníte získat data o tom, jak naše stránky užíváte.


Marketingové

Používají se pro účely reklam zobrazovaných na webových stránkách třetích stran, včetně sociálních sítí a kontextové reklamy. Jsou přizpůsobeny vašim preferencím a pomáhají nám měřit účinnost našich reklamních kampaní. Pokud je deaktivujete, bude se vám při procházení internetu i nadále zobrazovat reklama, ale nebude vám přizpůsobená na míru a bude pro vás méně relevantní.


Uložit nastavení
Přijmout vše

otazky_clanekNetvrdíme, že jsou Éčka škodlivá. Podle platné legislativy České republiky potraviny mohou obsahovat pouze zdraví neškodné látky. Na druhou stranu u velkého množství Éček se musí dodržovat maximální množství na jednotku, jinak se připouští zdravotní problémy. Je důležité si uvědomit, že testování škodlivosti přísad se neprovádí z etických důvodů na dětech či nemocných a nepokrývá dlouhodobou spotřebu Éček. Testy zdravotních dopadů pro požívaní kombinací většího množství Éček se neprovádí vůbec. Proto doporučujeme spotřebu chemických látek co nejvíce omezit a vařit z čerstvých  nezpracovaných surovin či z potravin vyrobených na přírodní bázi pro jejichž výrobu nejsou nutné konzervanty, umělá barviva, sladidla a glutamáty.

< zpět na seznam otázek